Het Laatste Nieuws

Gerry Weber heeft gekozen voor Heibra Schoonmaak

Met trost kunnen wij Gerry Weber toevoegen aan onze klantenkring.

Heibra heeft de nieuwe winkel met het nieuwe concept is uitgevoerd geheel schoon opleverd en de schoonmaken voor de opening. de Gerry Weber winkel is gelegen in de Heuvel Galerie te Eindhoven.

 

CROCS store

CROCS store Beurstraverse Rotterdam is de eerste nieuwe klant van 2015.

Heibra werkt ook voor de Swatch, L’OCCITANE, Pandora en de America Today in de koopgoot

Krijg 2 gratis VIP kaarten bij Brax Racing

 

Krijg gratis twee VIP kaarten voor het Vintage racing team van Brax Racing.

Hoe, bij het aanvragen van een offerte voor het dagelijks schoonhouden van kantoren of een oplever schoonmaak.

Kijk Op www.heibra.nl of download de gratis App van Heibra

Twee VIP voor Brax Racing tijdens een van de 6 weekendes inclusief entree kaarten, catering, uitleg over de race auto's en een meet en greet met de rijders Michel Vaillant en Bob Spaargaren.

Kies een weekend
■Historic Zandvoort Trophy Mei 2-3, 
■Spa Summer Classic 27-28 Juni
■Historic Assen Trophy 11-12 Juli 
■Historic Grand Prix Zandvoort 28-30 Augustus 
■Westfalen Trophy Nurburgring 23-25 Oktober
en Wings & Wheels 10 mei Gilze-Rijen

Doppio Expresso Haarlem

Heibra heeft de schoonmaak gegunt gekregen om de Doppio Expresso te Haarlem schoon te maken, weer een stralend vooruitzicht. 

De nieuwe Miss Etam Grote Marktstraat te Den Haag

Nieuw concept Miss Etam Den Haag

De nieuwe Miss Etam Grote Marktstraat te Den Haag is schoon opgeleverd door Heibra Schoonmaak, dit is het nieuwe concept van de Miss Etam winkels.

Mac Donalds Breda

Heibra heeft de schoonmaak binnen gehaald om de Mac Donalds te Breda schoon te maken, dit is weer de garantie voor een stralend vooruitzicht.

Coolcat Frankrijk

De nieuwe winkel van Coolcat Rouen in Frankrijk, heeft Heibra schoongemaakt. eerst hebben de Fransen geprobeerd om de winkel schoon te maken, dit is niet helemaal gelukt dus is Heibra opgeroepen om het nog eens over te doen, tot grote tevredenheid van de Coolcat management.

Heibra Heeft de opdracht om zes Samsung winkels in Nederland schoon op te leveren, Heibra heeft al twee Samsung winkels in Brussel schoonopgeleverd.
Heibra heeft de nieuwe Pandora Winkel in het Stadshart te Amstelveen schoonopgeleverd.

VVE Miami Common Green te Rotterdam

Na een offerte ronde met de grotere schoonmaakbedrijven van Nederland, is Heibra als winnaar uit de offerte ronde gekomen, de offerte was scherp, duidelijk en eerlijk.

per 3 januari is heibra dan ook begonnen met de schoonmaakwerkzaamheden, van het wooncomplex gelegen in de wijk Nesselande te rotterdam.

Heibra Start weer Bij st. Rembrand

Heibra is na drie jaar afwezig te zijn weer begonnen met de schoonmaakwerkzaamheden bij  st. Rembrand, st. Rembrand is gevestigd op Denneweg te Den Haag.

Beste Michel 

Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar: ons kantoor was helemaal schoon, het róók zelfs schoon. Heel veel dank hiervoor, het moet een hele klus zijn geweest. Ook blij verrast dat jullie het glas voor de glasbak hebben meegenomen.

Heibra bestaat 40 jaar

ter gelegenheid van het 40 jarige bestaan heeft Heibra schoonmaak het personeel in een nieuw jasje gestoken, door de kleur is Heibra schoonmaak goed herkenbaar.

PDS Petrotechnical

PDS is verhuist naar een nieuwe lokatie op de Lange Kleiweg te Rijswijk en is uitgebreid tot 3000m2 .

PDS heeft het schoonmaakcontract weer gegund aan Heibra schoonmaak, Heibra werkt al vanaf 2004 voor PDS tot grote tevredenheid.

Productschap Vis

Heibra heeft een contract van 1 jaar gegund gekregen voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud van de kantoorruimte van Productschap Vis in Rijswijk.

Heibra maak al de openbareruimtes schoon van het kantoorgebouw, waar verschillende bedrijven zijn gevestigd. 

Footlocker Luxemburg

Heibra heeft de verbouwde Footlocker winkel in Luxemburg schoon opgeleverd, de winkel is tweemaal zo groot geworden als voorheen.

America Today Parijs

Heibra heeft de America Today winkel in Parijs schoon opgeleverd, een franse schoonmaakbedrijf heeft de opleverschoonmaak uitgevoerd in de franseslag, Heibra kon op korte termijn de winkel als nog picobello  schoon opleveren

Sapph

De Sapph winkel in scheveningen weer schoon door Heibra Schoonmaak

America To Day

De America To Day winkel in Wijnigem Belgie, is weer schoonopgeleverd door Het schoonmaak team van Heibra schoonmaak.

CoolCat Den Haag

Ook de Coolcat winkel in nieuw Babylon heeft Heibra schoonopgeleverd.

Vero Moda

De nieuwe winkel van Vero Moda in Nieuw Babylon, is door Heibra Schoonmaak schoonopgeleverd 

Jack en Jones Nieuw Babylon

Heibra heeft de nieuwe winkel in nieuw Babylon schoongemaakt.

Tesla Brussel

Heibra schoonmaak heeft in Brussel de showroom en de werkplaats schoonopgeleverd voor BRM uit Hoendsbroek.

Tesla Motors werd in 2003 opgericht door een groep van onverschrokken Silicon Valley ingenieurs die erop uit om te bewijzen dat elektrische voertuigen geweldig kunnen zijn.

DS Smith Triwal

Heibra schoonmaak is per september begonnen met de dagelijkse schoonmaak bij DS Smith Triwal te Rijswijk. Ds Smith Triwal is producent van hoogwaardige verpakkingen.

Heibra heeft de Samsung winkel gelegen aan de Muntplein te Brussel schoon opgeleverd, dit is een van de eerste Samsung winkels die de deuren opent.
Coolcat Utrecht is na een verbouwing weer helemaal schoongemaakt door Heibra Schoonmaak, zo kan coolcat weer schoon en nieuw de toekomst in.

Het Laatste nieuws

27. mei, 2013
Samsung In de Mediamarkt
Samsung heeft een eigen gedeelte in de Mediamarkt, dit gedeelte heeft Heibra de oplever schoonmaak mogen uitvoeren.
27. mei, 2013
Samsung Brussel
Heibra heeft de Samsung winkel gelegen aan de Muntplein te Brussel schoon opgeleverd, dit is een van de eerste Samsung winkels die de deuren opent.
3. mei, 2013
Business Treubstraat 25/27 te Rijswijk
Modulus heeft de schoonmaakwerkzaamheden voor de openbareruimtes Business Treubstraat 25/27 te Rijswijk aan Heibra BV gegund.
10. mei, 2013
Business center Treubstraat 17 Rijswijk
Modulus heeft de schoonmaakwerkzaamheden voor de openbareruimtes aan Heibra BV gegund. door de jaren lange samenwerking heeft Heibra het vertrouwen van Modulus.
10. mei, 2013
Coolcat en America Today Luxemburg
Heibra heeft de Coolcat en de America Today winkels gelegen in Luxemburg schoon opgeleverd, zodat de winkels een perfecte uitstraling hebben voor de toekomst.
5. mrt, 2013
glasbewassing bij Swatch winkels
Heibra heeft het contract binnen gehaald voor de glasbewassing van de Swath winkels. ook heeft Heibra de oplever schoonmaak verzorgt, waarbij het management van swatch zeer tevreden was, zodat de glasbewassing aan Heibra Schoonmaak is gegund.
5. mrt, 2013
T-Mobile shop Kalverstraat te Amsterdam schoonopgeleverd
Heibra heeft de T-Mobile shop weer tot op de puntjes schoongemaakt na een grote verbouwing.
4. feb, 2013
Modulus Vastgoed Rijswijk heeft het schoonmaak contract verlengt met Heibra schoonmaak
Modulus heeft het schoonmaak contract verlengt met Heibra BV, Heibra heeft al 36 jaar het schoonmaak onderhoud in diverse panden van Modulus.
4. feb, 2013
Coolcat st. Niklaas België
Coolcat heeft een nieuwe winkel geopend in st. Niklaas België, Heibra heeft deze mogen schoonmaken.
3. okt, 2012
oplevering Shoeby Monster
Dinsdag heeft Heibra de Shoeby winkel in Monster schoon opgeleverd aan de eigenaresse, 4 oktober is de grote opening met gratis Italiaans ijs.
5. sep, 2012
Tommy Hilfiger te Rotterdam
Heibra heeft vandaag de nieuweTommy Hilfiger in Rotterdam schoon opgeleverd, de winkel is geheel op de toekomst gemaakt met een exclusieve uitstraling.
28. aug, 2012
Film crime scene cleaning
Een film van een hotelkamer waar een slagaderlijke bloeding heeft plaats gevonden, de kamer zat vanaf de grond tot aan het plafond onder de bloed spatten.
Na een grondige reiniging beurt en het desinfecteren van de gehele kamer door Heibra schoonmaak, kon de kamer weer in gebruik genomen worden. klik hierboven op de film crime scene.
17. aug, 2012
Vodafone
Heibra heeft de nieuwe Vodafone winkel schoongemaakt in Middelburg.
17. aug, 2012
GWK Schiphol
Het GWK kantoor op Schiphol is na een grote verbouwing schoongemaakt door Heibra Schoonmaak, zodat het GWK kantoor weer klaar is om de klanten te ontvangen aan de balie
15. jun, 2012
Bruna Eindhoven
Heibra Schoonmaak heeft weer een Bruna winkel in Eindhoven spic en Span opgeleverd, tot tevredenheid van de opdrachtgever.
15. jun, 2012
Crime scene cleaning
Een hotelkamer in Breda heeft slagaderlijke bloeding heeft plaats gevonden, de kamer zat vanaf de grond tot aan het plafond onder de bloed spatten.
Na een grondige reiniging beurt , en het desinfecteren van de gehele kamer door Heibra schoonmaak, kon de kamer weer in gebruik genomen worden.
7. jun, 2012
Vodafone nieuwe winkels
Heibra heeft in Spijkenisse, Nieuwegein en Woerden de nieuwe Vodafone winkels schoon opgeleverd.
7. jun, 2012
Nieuw en gerenoveerd hoofdkantoor van EMM international .
Heibra heeft de opleverschoonmaak uitgevoerd in het nieuwe kantoor gedeelte van EMM International te Zwolle.
7. jun, 2012
GWK Schiphol
Heibra heeft de opdracht gegund gekregen, voor de opleverschoonmaak van het GWK kantoor te Schiphol.
1. jun, 2012
Swatch Horloges
Heibra heeft de nieuwe Swatch winkel gelegen aan de Lange Elisabethstraat te Utrecht schoon opgeleverd.

Alles prima verlopen. We hadden niet telkens werk voor de jongens die dag, maar ze hebben alles gedaan waar we hulp bij nodig hadden!

Kind Regards / Met vriendelijke groeten,

Menno
5. nov, 2013
America Today Parijs
Heibra heeft de America Today winkel in Parijs schoon opgeleverd, een franse schoonmaakbedrijf heeft de opleverschoonmaak uitgevoerd in de franseslag, Heibra kon op korte termijn de winkel als nog picobello schoon opleveren
Heibra heeft de America Today winkel in Parijs schoon opgeleverd, een franse schoonmaakbedrijf heeft de opleverschoonmaak uitgevoerd in de franseslag, Heibra kon op korte termijn de winkel als nog picobello schoon opleveren